حمل و نقل زمینی (جاده ای) در موقعیت جغرافیایی ایران یکی از مهمترین الزامات تجارت بین المللی است که نقش اساسی در حیات اقتصادی کشور دارد.
سر آغاز حمل و نقل زمینی به دوران اختراع چرخ توسط انسان بر میگردد. جثه کوچک و ضعیف انسان و حیوانات اهلی، توانایی حمل بار طولانی مدت و سنگین را نداشت، به همین دلیل بود که انسان به فکر اختراع چرخ فرو رفت و نقطه شروع حمل و نقل زمینی را پایهگذاری کرد. آنچه امروزه از آن به عنوان راه یا جاده نام برده می شود، مسیری است ایمن و هموار که دو منطقه جغرافیایی را به یکدیگر متصل می کند. حمل و نقل از طریق وسائط نقلیه سنگین مانند کامیون ها در مقایسه با دیگر روش های حمل و نقل از یکپارچگی بیشتری برخوردار است و از نظر سهولت در شیوه های بارگیری و تخلیه وانطباق با شرایط انعطاف پذیری بیشتری دارد. امروزه در حمل و نقل جاده ای به طور فزاینده ای از ابزارهای پیشرفته و فن آوری استفاده می گردد و این امر موجب کارآمدی بیشتر این روش حمل نسبت به گذشته شده است. تکنولوژی کارآمد به ویژه در ارتباطات و نظارت بر وضعیت حمل کالا بطور لحظه ای مانند گیرنده های GPS به ما اجازه میدهند تا در هر لحظه موقعیت محموله را بررسی نماییم. از مزایای دیگر این روش حمل می توان به قیمت مناسب و حمل طیف متنوعی از کالاها اشاره کرد. همچنین حمل و نقل جاده ای برای حمل و نقل در یک قاره و یا قاره های نزدیک به هم ترجیح داده میشود و به راحتی خدمات تحویل درب به درب را ارائه میدهد.
برای حمل کالا به این روش بهتر است به یاد داشته باشید که حمل کالای خود را به یک شرکت معتبر، با سابقه و متخصص بسپارید تا از امنیت، سرعت ارسال و کیفیت سرویس اطمینان کامل داشته باشید و محموله با ارزش خود را به خطر نیندازید. شرکت راشا فرابری مبین مفتخر است که اعلام نماید که در این حوزه یک شرکت با سابقه به حساب میآید.